Musik

På Freinetskolen tilbyder vi musikundervisning fra 2. klasse. Det er skemalagt med 1 ugentlig time fra 2. – 7. klasse og er valgfrit i Overbygningen. Dog udgår musik af skemaet hver gang vi øver op til en koncert i.f.m. fremvisningsaftener og andre arrangementer.

Vi underviser i sammenspil, og børnene får igennem deres tid på Freinetskolen lejlighed til at spille på en række forskellige instrumenter: tromme, syndrums, elbas, elguitar, keyboard, percussion og sang med mikrofon.

De ældste har mulighed for at blive undervist i nodelære, harmonisering eller anden teori hvis de ønsker det.

De numre vi spiller er valgt ud fra en pædagogisk synsvinkel. Musikken skal lyde af musik fra første tone, og der skal være hørbare musikalske roller til hvert af børnene.

Musikholdene er på 8 – 14 børn, de er aldersdelte og niveauet bliver tilpasset de enkeltes færdigheder.

Til trods for at musikken er valgt ud fra pædagogiske hensyn, kan den lyde flot for en tilhører. Hør selv på Freinetskolens årlige sommerfest hvor nuværende – og tidligere elever giver koncert.

Detect language » Hungarian