Kreativitet 2018-09-08T19:40:35+00:00

Kreativitet
Vores dybe engagement udi det kreative ses først og fremmest i de mange værksteder som udbydes hver eftermiddag. Eleverne melder sig selv værkstederne om mandagen. I værkstederne kan de udvikle og udfordre deres håndværksmæssige og kunstneriske sider. De kan for eksempel sy nederdele, filte vanter, male smukke billeder eller bage lækre kager og knækbrød. De kan få jord under neglene i natur- og teknikværksteder eller tage på en lang rejse i drømmeyoga. De kan også spille musik, bygge et farverigt fuglehus eller skabe robotter af affald. Mulighederne er mange.

Kreativiteten viser sig også i det daglige arbejde,  hvor eleverne er kreativt skabende når de eksempelvis producerer fritekst eller lytter og giver respons til andres tekster. Eller når de finder på nye og anderledes måder at gøre tingene på… der er højt til loftet.

Fællesskab
Tryghed